OFF-GRID POWER


- Ett familjeföretag i trejde generationen

FRÅN SVARV TILL SOL


Off-grid power ägs och driv av Aktiebolaget Lidingö Finmekanik, grundat 1989. Ett familjeföretag i tredje generationen vars grundidé började med finmekaniska arbeten som sedemera övergick till produkter för frilufsslivet, campingen, sommarstugan och båten. Nu ängnar vi största delen åt produkter innom Off-Grid sedmentet, såkallade "utanför nätet". Vilket innebär att bli självförsörjande på energi.

Vad gör vi?

Vår målsättning är att ingen ska vara beroende av någon annan. Oavsett om man vill campa i husvagnen vid riksgränsen eller spendera dagarna ute i skärgården. Då ska man kunna förlita sig på våra produkter och att solen alltid skiner!

HÅLLBARHET!

Hållbar utveckling


Att kunna lämna elnätet och samtidigt ha kvar alla bekvämligheter har aldrig varit enklare eller billigare! Oavsett om du ska ut på sjön, till en campingplats med husvagnen/husbilen eller bara ut i trädgården, finns här ett alternativ som passar.

VAD TROR VI PÅ...?


  • ...långsiktiga och hållbara lösningar. Därför har vi verkligen satsat på mobila alternativ för enkel och billig energi i form av solceller och elgeneratorer.


  • ...framtiden är elektrisk. Elektrisitet är den enda förnybara mobila energin. och därför är den så viktig. Tidigare fick man ladda upp telefonen eller datorn och hoppas på att den höll hela dagen. Nu är den tiden förbi!


  • ...att kunna leva av och med sig själv istället för på och för andra! Att vara självförsörjande av mat har människan varit sedan jordbrukssamhället startade i 4000-6000 år. Men det är först NU vi kan bli självförsörjande med elektrisitet.

LAGER

VÅRT LAGER

Våra elgeneratorer samt dess tillhörande solcellspaneler lagerförs av tillverkar i ett Europalager, det ligger i Tyskland. alla beställningar på dessa produkter skickas direkt därifrån, utan onödiga mellanhänder. De mindre solcellspanelerna (på inkommande) för mobiler, iPads mm. lagerför vi på Lidingö. 

VILKA ÄR VI?

Off Grid Power drivs av Aktiebolaget Lidingö Finmekanik och vi brinner för hantverk och hållbar framtid. Och det tror vi att du också gör. Att kunna njuta av naturen och samtidigt ha alla bekvämligheter som finns i vardagsrummet, det är framtiden!